viktorovnauliana711 | Дата: Воскресенье, 30 Мая 2021, 10:16 | Сообщение # 1 |
Сержант
| Шукаю спосіб мотивувати команду і змусити їх працювати над проектом швидше, друг підказав діаграму Ганта, але я вперше чую про цей спосіб, хто розбирається, де можна навчитися її створювати?
|
|
| |
vikatoriav352 | Дата: Воскресенье, 30 Мая 2021, 10:18 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| А ви впевнені, що воно вам потрібно? Якщо так, то я раджу пройти якісь курси, бо як не крути, пояснити щось кількома словами буде досить складно, тут розбиратися потрібно самостійно
|
|
| |
anatolevnal914 | Дата: Воскресенье, 30 Мая 2021, 10:19 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Зараз багато доступної інформації в інтернеті, подивіться на сайтах по бізнусу. Розібратися буде простіше, якщо ви інформацію знайдете самостійно, тим більше вона вся у відкритому доступі є
|
|
| |
olkamaslova761 | Дата: Воскресенье, 30 Мая 2021, 10:21 | Сообщение # 4 |
Сержант
| Зазвичай мається на увазі діаграма, за допомогою якої можна побачити список завдань і то, на скільки відсотків кожна з них виконане. Є і більш розгорнуті системи, які називаються діаграмою Ганта https://www.bitrix24.ua/articles/task_gant_online.php я бачила автоматизовані програми тут. Мотивувати співробітників вона дійсно допомагає, якщо дати до неї доступ кожному. Вона не тільки дає мотивацію не прокрастинувати, але і, в цілому, допомагає краще організувати роботу.
|
|
| |