Вторник, 28 Марта 2023, 18:18 Приветствую Вас Гость

Warcraft 3

Главная | Форум | Файлы | Статьи | Картинки | Регистрация | Вход | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Общий раздел » Информация и услуги » Питання медичне (Ужгород)
Питання медичне (Ужгород)
misterbicipsДата: Пятница, 27 Января 2023, 15:51 | Сообщение # 1
Подполковник
Награды: 0
Усім доброго дня. У мене питання медичне. Скажіть, а які вітаміни треба пити, щоб не захворіти на грип чи застуду. У нас на роботі зараз повально усі хворіють. Ось хочу хоч якось себе захистити.

LevchenkoДата: Пятница, 27 Января 2023, 16:24 | Сообщение # 2
Майор
Є спеціальні комплекси вітамінів, які зміцнюють захисні сили організму. Якийсь один вітамін я би не радив приймати. Можна, звісно, пропити той же вітамін С - він корисний. Коштує недорого Але якщо грошу є, то купіть комплекс вітамінів.

fornodguestДата: Пятница, 27 Января 2023, 16:28 | Сообщение # 3
Рядовой
Я ось прочитав про ці вітаміни та згадав. Знаєте, звідки пішло слово "вітамін"? "Віта" у перекладі означає життя. Тобто вітаміни необхідні для життя. Цікаво, чи не правда.
А пропити вітаміни - це гарна ідея. Особливо зараз, коли збільшується кількість хворих на застуду.

HzBoyДата: Пятница, 27 Января 2023, 16:39 | Сообщение # 4
Подполковник
Цитата misterbicips ()
Усім доброго дня. У мене питання медичне. Скажіть, а які вітаміни треба пити, щоб не захворіти на грип чи застуду. У нас на роботі зараз повально усі хворіють. Ось хочу хоч якось себе захистити.

Я нещодавно у аптеці D.S. у Ужгороді https://apteka-ds.com.ua/city/uzhhorod   комплекс вітаміні. У склад там входять вітаміни С+D3+цинк+селен. Назву навіть не пам'ятаю. Мені, до речі, лікар порадив. Так що, мабуть, це хороші вітаміни.
Я його купляв, коли вже захворів на застуду. Але він й ефективний для того, щоб не хворіти. Тобто для профілактики застудних захворювань. 
Можете на сайті аптеки подивиться, скільки він коштує. 
Можна також купити вітамін С 500. Тобто це добова норма вітаміна С. Його теж п'ють й для профілактики, й тоді, коли захворів. Про вітамін С ви й так багато чули.

Прикрепления: 7832066.jpg (5.8 Kb)

Форум » Общий раздел » Информация и услуги » Питання медичне (Ужгород)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: