Воскресенье, 03 Декабря 2023, 11:11 Приветствую Вас Гость

Warcraft 3

Главная | Форум | Файлы | Статьи | Картинки | Регистрация | Вход | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Общий раздел » Информация и услуги » В какой клинике сейчас можно будет сделать процедуру эко ? А
В какой клинике сейчас можно будет сделать процедуру эко ? А
parasitinasa31Дата: Вторник, 31 Января 2023, 23:28 | Сообщение # 1
Полковник
Награды: 0
В какой клинике сейчас можно будет сделать процедуру эко ? А то с женой не можем зачать ребенка никак

vikitikitavi13Дата: Среда, 01 Февраля 2023, 20:29 | Сообщение # 2
Майор
Клиник на самом деле много разных , но тут лучше будет искать только какую то частную

karysafacxzДата: Пятница, 03 Февраля 2023, 01:48 | Сообщение # 3
Полковник
Доброго вечера , в принципе вам смогут помочь я думаю с процедурой эко тут https://www.vitroclinic.ru/eko/ это крупная клиника которая уже давно помогают людям зачать ребенка

luda25Дата: Суббота, 28 Октября 2023, 21:38 | Сообщение # 4
Лейтенант
Звернути увагу на те, що в цій клініці доступна консультація гінеколога https://harmony-health.com.ua/service....ekologa це важливо для всіх, хто піклується про своє жіноче здоров'я. Гінеколог - це лікар, який спеціалізується на діагностиці та лікуванні жіночих проблем і захворювань. Звертайтеся до гінеколога, якщо у вас є будь-які питання чи проблеми, пов'язані з жіночим здоров'ям. Компетентний лікар надасть вам необхідну консультацію, допоможе вирішити питання та надати рекомендації щодо подальшого лікування. Не зволікайте зі звертанням до гінеколога, бережіть своє здоров'я та звертайтеся до фахівців у відповідній клініці. Ваше жіноче здоров'я важливе, і вам можуть надати необхідну медичну підтримку.

Форум » Общий раздел » Информация и услуги » В какой клинике сейчас можно будет сделать процедуру эко ? А
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: