biteh | Дата: Четверг, 23 Февраля 2023, 18:54 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
| Я думаю купити гіроскутер для своєї дитини, але не знаю який вибрати. Що ви можете порадити? Я хочу, щоб він був безпечним і зручним для використання. І де в Дніпрі можна подивитися варіанти вибору?
|
|
| |
akhamsa | Дата: Четверг, 23 Февраля 2023, 18:55 | Сообщение # 2 |
Лейтенант
| Нещодавно я купив гіроскутер для своєї дитини, і я дуже задоволений покупкою. Я рекомендую вам звернути увагу на гіроскутери від бренду Razor. Вони відомі своєю надійністю і якістю.
|
|
| |
bolshechem_zhizn | Дата: Четверг, 23 Февраля 2023, 18:55 | Сообщение # 3 |
Сержант
| Я згоден з попереднім оратором. Razor є хорошим вибором для гіроскутера. Вони також пропонують гарантію на свою продукцію, що може бути корисно, якщо щось піде не так.
|
|
| |
cocacola | Дата: Четверг, 23 Февраля 2023, 18:56 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Я хотів би порекомендувати Вам гіроскутер Ninebot MiniPro https://allo.ua/ua/dnipro/giroskutery/ який ми купували своїй дитині в Дніпрі в інтернет магазині Алло. Це відмінний вибір для дітей у віці від 8 до 12 років. Він має потужний мотор і здатний досягати швидкості до 18 км/ч.крім того, він легко контролюється і має тривалий час роботи акумулятора до 80 хвилин. Його також можна легко складати та зберігати. В цілому, це безпечний, надійний і зручний гіроскутер для вашої дитини.
|
|
| |