Купить этот сайт
Среда, 06 Июля 2022, 01:46 Приветствую Вас Гость

Warcraft 3

Главная | Форум | Файлы | Статьи | Картинки | Регистрация | Вход | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Общий раздел » Информация и услуги » Створення сайту
Створення сайту
sergiorriolizДата: Четверг, 28 Апреля 2022, 08:00 | Сообщение # 1
Рядовой
Награды: 0
Доброго дня, друзі. Не скажу, что я дуже вправний у програмуванні і вмію працювати з багатьма комп'ютерними програмами, але мене це дуже цікавить. У свій вільний час я займаюсь саморозвитком у цьому плані. Ось поставив собі за мету створити сайт, на якому ділився б з іншими корисною інформацією на рахунок роботи за компьютером. Перше, що мені зараз потрібно, це зареєструвати домен. Я ось уже і придивився компанію, яка надає послуги щодо розміщення домену в зоні .ua тут Можливо, вам відома ця компанія, чи ви можете мені сказати в плані надійної роботи сайту чи слід сюди звертатися, чи, можливо, іншу компанію обрати? Що скажете?

SvoyNoyДата: Четверг, 28 Апреля 2022, 08:06 | Сообщение # 2
Рядовой
Моя знайома ось на днях сайт свого інтернет-магазину створила. Вона зверталася до когось з допомогою. Можу у неї запитати на рахунок розміщення сайту на домені, де саме вона обслуговує домен сайту.

sergiorriolizДата: Четверг, 28 Апреля 2022, 08:11 | Сообщение # 3
Рядовой
Було б чудового, якби ви дізналися для мене цю досить потрібну і корисну інформацію. Краще до перевіреного хмарного провадера звертатися. Почекаю на вашу відповідь.

SvoyNoyДата: Четверг, 28 Апреля 2022, 08:17 | Сообщение # 4
Рядовой
Ви знаєте, одразу написав знайомій і на диво, чекати відповідь довго не пришлося. Вона мені відповіла, то також в компанію RX-name зверталася. Пише,що поки її влаштовує співробітництво зі спеціалістами цієї компанії.

Форум » Общий раздел » Информация и услуги » Створення сайту
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: