Купить этот сайт
Среда, 01 Февраля 2023, 18:15 Приветствую Вас Гость

Warcraft 3

Главная | Форум | Файлы | Статьи | Картинки | Регистрация | Вход | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Форум » Отвал » Новий шуруповерт
Новий шуруповерт
LevchenkoДата: Суббота, 07 Января 2023, 01:53 | Сообщение # 1
Лейтенант
Награды: 0
Хочу собі новий шуруповерт узяти, бо знадобився, а старий уже ледве працює, бо старий. Підкажіть, скільки зараз буде коштувати хороший шуруповерт і як правильно його вибрати, щоб все було нормально?

misterbicipsДата: Суббота, 07 Января 2023, 18:08 | Сообщение # 2
Подполковник
Цитата Levchenko ()
Хочу собі новий шуруповерт узяти, бо знадобився, а старий уже ледве працює, бо старий. Підкажіть, скільки зараз буде коштувати хороший шуруповерт і як правильно його вибрати, щоб все було нормально?
Важко сказати, скільки буде коштувати хороший шуруповерт, все залежить від багатьох факторів, починаючи від потужності і закінчуючи якими додатковими функціями. Точно можу сказати, що на гарному шуруповерті економити не варто.

LevchenkoДата: Суббота, 07 Января 2023, 18:12 | Сообщение # 3
Лейтенант
Цитата misterbicips ()
Важко сказати, скільки буде коштувати хороший шуруповерт, все залежить від багатьох факторів, починаючи від потужності і закінчуючи якими додатковими функціями. Точно можу сказати, що на гарному шуруповерті економити не варто.
Я й не збираюся економити, але маю близько 2 тисяч гривень, і мені хотілося б вкластися саме в цю суму. Щодо самого шуруповерта, потрібен найпростіший, головне, щоб працював справно та без проблем.

misterbicipsДата: Суббота, 07 Января 2023, 18:18 | Сообщение # 4
Подполковник
Цитата Levchenko ()
Я й не збираюся економити, але маю близько 2 тисяч гривень, і мені хотілося б вкластися саме в цю суму. Щодо самого шуруповерта, потрібен найпростіший, головне, щоб працював справно та без проблем.
2 тисячі гривень не прям, щоб величезні гроші, але цілком собі нормальний для покупки стандартного шуруповерта, є навіть дешевші моделі, але брати аж надто дешеву я б тобі не радив.
Рекомендую глянути асортимент шуруповертів загалом https://allo.ua/ru/shurupoverty/ і з усього, що там є, вибрати ту модель, яка тобі найбільше сподобається і підійде, там вибір досить великий.
Настійно рекомендую шуруповерт ретельно вибирати, підбирати потрібні тобі параметри. Також найкраще брати щось від більш-менш відомого бренду, щоб напевно взяти хорошу модель.

Сообщение отредактировал misterbicips - Суббота, 07 Января 2023, 18:19

Форум » Форум » Отвал » Новий шуруповерт
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: