Купить этот сайт
Вторник, 28 Марта 2023, 00:08 Приветствую Вас Гость

Warcraft 3

Главная | Форум | Файлы | Статьи | Картинки | Регистрация | Вход | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Форум » Отвал » Теплові гармати
Теплові гармати
LevchenkoДата: Четверг, 26 Января 2023, 16:38 | Сообщение # 1
Майор
Награды: 0
Потрібно купити теплову гармату для ремонту. Хотілося б дізнатися, як її правильно вибрати, де найкраще її взяти і скільки вона мені обійдеться за ціною? Хотілося б узяти щось не надто дороге.

misterbicipsДата: Четверг, 26 Января 2023, 16:42 | Сообщение # 2
Подполковник
Цитата Levchenko ()
Потрібно купити теплову гармату для ремонту. Хотілося б дізнатися, як її правильно вибрати, де найкраще її взяти і скільки вона мені обійдеться за ціною? Хотілося б узяти щось не надто дороге.
Ціна теплової гармати залежить від багатьох факторів, починаючи від її потужності та закінчуючи площею обігріву. Але, можу тобі точно сказати, що за кілька тисяч нормальну теплову гармату знайти можна.

LevchenkoДата: Четверг, 26 Января 2023, 16:45 | Сообщение # 3
Майор
Цитата misterbicips ()
Ціна теплової гармати залежить від багатьох факторів, починаючи від її потужності та закінчуючи площею обігріву. Але, можу тобі точно сказати, що за кілька тисяч нормальну теплову гармату знайти можна.
Було б чудово, бо грошей у мене не сказати, щоб багато, а теплова гармата потрібна в будь-якому випадку. Можеш порадити якусь конкретну модель чи може виробника, на якого варто звернути увагу?

misterbicipsДата: Четверг, 26 Января 2023, 17:21 | Сообщение # 4
Подполковник
Цитата Levchenko ()
Було б чудово, бо грошей у мене не сказати, щоб багато, а теплова гармата потрібна в будь-якому випадку. Можеш порадити якусь конкретну модель чи може виробника, на якого варто звернути увагу?
Виділити якусь конкретну теплову гармату навряд чи зможу, оскільки востаннє її купував близько 10 років тому, відтоді багато що змінилося, як ціни, так і якість теплових гармат.
Я можу порадити тобі глянути весь асортимент теплових гармат https://allo.ua/ru/teplovye-pushki/ і вже виходячи зі свого бюджету та переваг, вибрати якусь конкретну модель.
Якщо дивитися на вартість сучасних теплових гармат, то все неоднозначно.Є зовсім дешеві моделі, які стоять в районі тисячі, а є, навпаки, гармати по 10 і вище.

Форум » Форум » Отвал » Теплові гармати
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: