sporish7 | Дата: Четверг, 16 Февраля 2023, 16:35 | Сообщение # 1 |
Рядовой
| Всім привіт. Вирішили ми з чоловіком купити в дім електростанцію, так як часта відсутність електроенергії інколи не дозволяє навіть зарядити наші смартфони. Ви мені не порадите якийсь хороший магазин де продаються такі станції?
|
|
| |
rostikgrin1989 | Дата: Четверг, 16 Февраля 2023, 16:39 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Привіт. В наш час зарядна станція корисна і потрібна річ в домі. Я собі теж придбав місяць тому. Якщо шукаєте перевірений магазин, я вам можу порадити такий. Звертайтеся, із задоволенням допоможу.
|
|
| |
sporish7 | Дата: Четверг, 16 Февраля 2023, 16:40 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Багато моїх знайомих вже придбали собі електростанції. Але в тих магазинах, де вони купували, вибір взагалі ніякий і ціни занадто високі. А ви собі де купили? Цей магазин перевірений? І яку порадите обрати?
|
|
| |
rostikgrin1989 | Дата: Четверг, 16 Февраля 2023, 16:48 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Я вам раджу звернутися до інтернет-магазину "Алло". Великий вибір якісних зарядних станцій https://allo.ua/ua/zarjadnye-stancii/ ви знайдете тут. Ціни більш, ніж доступні. Магазин перевірений, надійний. Я в ньому купую техніеку вже не перший рік. Вам можу порадити зарядну станцію Anker 535 PowerHouse. Вона має ємність акумулятора 512 Вт/ч. Завдяки їй ви з легкістю зможете заряджати смартфони, ноутбуку планшети, ліхтарики та інше. Вон дуже компактна, багато місця не займає. На сайті магазину ви можете подивится інші чудові пропозиції. Вам обов'язково сподобається. Вдалої покупки.
|
|
| |
Karina | Дата: Четверг, 16 Февраля 2023, 23:19 | Сообщение # 5 |
Рядовой
| Купувала собі таку зарядну станцію і дуже задоволена.
|
|
| |
Nikita | Дата: Понедельник, 20 Февраля 2023, 16:24 | Сообщение # 6 |
Рядовой
| дЯКУЮ
|
|
| |