misterbicips | Дата: Понедельник, 20 Февраля 2023, 17:29 | Сообщение # 1 |
 Подполковник
| Доброго дня всім! У нас з дружиною є своя клінінгова компанія, і ми хотіли б трохи оновити обладнання для прибирання. Порадьте інтернет-магазин з якісною технікою для прибирання, бажано не з дуже високими цінами.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Понедельник, 20 Февраля 2023, 17:33 | Сообщение # 2 |
 Майор
| Обладнання для якісного прибирання найкраще купувати у спеціалізованому магазині, в якому є з чого вибрати. Знаю я один такий магазинчик, доводилося там купувати деяку техніку для прибирання будинку.
|
|
| |
misterbicips | Дата: Понедельник, 20 Февраля 2023, 17:35 | Сообщение # 3 |
 Подполковник
| Перше своє обладнання ми купували в інтернеті, але через рік магазин закрили, а іншого надійного я поки що не знайшов. Тому буду радий, якщо ти підкажеш магазин, де ти купував техніку для прибирання. Хочеться купувати в надійному місці.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Понедельник, 20 Февраля 2023, 17:38 | Сообщение # 4 |
 Майор
| Перейди за посиланням https://karcher-plus.com.ua/ua/ і ти потрапиш до спеціалізованого інтернет-магазину "Керхер-плюс", там величезний вибір професійної техніки для прибирання за хорошими цінами, оскільки є знижки та часто акції.
У самому магазині тебе проконсультують і навіть допоможуть з вибором. Є можливість отримувати товар за післяплатою, а при покупці на 5000 гривень, доставка безкоштовна. Також є можливість повернення товару протягом 14 днів після покупки.
|
|
| |