Вторник, 21 Марта 2023, 10:42 Приветствую Вас Гость

Warcraft 3

Главная | Форум | Файлы | Статьи | Картинки | Регистрация | Вход | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Форум » Отвал » Купівля обладнання для прибирання
Купівля обладнання для прибирання
misterbicipsДата: Понедельник, 20 Февраля 2023, 17:29 | Сообщение # 1
Подполковник
Награды: 0
Доброго дня всім! У нас з дружиною є своя клінінгова компанія, і ми хотіли б трохи оновити обладнання для прибирання. Порадьте інтернет-магазин з якісною технікою для прибирання, бажано не з дуже високими цінами.

LevchenkoДата: Понедельник, 20 Февраля 2023, 17:33 | Сообщение # 2
Майор
Обладнання для якісного прибирання найкраще купувати у спеціалізованому магазині, в якому є з чого вибрати. Знаю я один такий магазинчик, доводилося там купувати деяку техніку для прибирання будинку.

misterbicipsДата: Понедельник, 20 Февраля 2023, 17:35 | Сообщение # 3
Подполковник
Перше своє обладнання ми купували в інтернеті, але через рік магазин закрили, а іншого надійного я поки що не знайшов. Тому буду радий, якщо ти підкажеш магазин, де ти купував техніку для прибирання. Хочеться купувати в надійному місці.

LevchenkoДата: Понедельник, 20 Февраля 2023, 17:38 | Сообщение # 4
Майор
Перейди за посиланням https://karcher-plus.com.ua/ua/ і ти потрапиш до спеціалізованого інтернет-магазину "Керхер-плюс", там величезний вибір професійної техніки для прибирання за хорошими цінами, оскільки є знижки та часто акції.

У самому магазині тебе проконсультують і навіть допоможуть з вибором. Є можливість отримувати товар за післяплатою, а при покупці на 5000 гривень, доставка безкоштовна. Також є можливість повернення товару протягом 14 днів після покупки.

Форум » Форум » Отвал » Купівля обладнання для прибирання
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: