Среда, 06 Декабря 2023, 10:11 Приветствую Вас Гость

Warcraft 3

Главная | Форум | Файлы | Статьи | Картинки | Регистрация | Вход | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Форум » Отвал » Треба відремонтувати принтер
Треба відремонтувати принтер
LolliiPOPДата: Понедельник, 13 Марта 2023, 21:21 | Сообщение # 1
Рядовой
Награды: 0
Народ хелп, чи є у вас гарний майстер який може допомогти швидко і якісно відремонтувати принтер? Бо вже один прийшов, щось пів дня там робив, через день все.. знову не працює.

CharlittoДата: Вторник, 14 Марта 2023, 20:53 | Сообщение # 2
Рядовой
Награды: 0
Цитата LolliiPOP ()
Народ хелп, чи є у вас гарний майстер який може допомогти швидко і якісно відремонтувати принтер? Бо вже один прийшов, щось пів дня там робив, через день все.. знову не працює.

Я розумію, як важливо мати працюючий принтер для бізнесу або домашнього використання. Я можу рекомендувати компанію "СОК-ІТ", яка пропонує послуги з обслуговування офісної техніки, включаючи ремонт принтерів. Вони мають команду досвідчених майстрів з відповідними сертифікатами і знаннями. Вони зможуть допомогти швидко і якісно відремонтувати принтер, щоб він знову став працюючим. Крім того, компанія пропонує різні пакети обслуговування, які дозволяють підтримувати техніку в хорошому стані та запобігати майбутнім поломкам. Зверніться до "СОК-ІТ" https://sok-it.com.ua/obsluhovuvannia-orhtekhniky/ і вони допоможуть вам вирішити проблему з принтером.

Форум » Форум » Отвал » Треба відремонтувати принтер
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: