HzBoy | Дата: Пятница, 28 Апреля 2023, 18:02 | Сообщение # 1 |
 Подполковник
| Мабуть, всі ми тут займаємось своїми бізнесами і нам дуже важливо мати постійних клієнтів. Тому хотів би почути ваші поради та рекомендації: якими способами ви привертаєте нових клієнтів? Чи використовуєте ви якісь нестандартні методи? Діліться своїм досвідом!
|
|
| |
polinawest52 | Дата: Пятница, 28 Апреля 2023, 18:38 | Сообщение # 2 |
Лейтенант
| Вітаю! Радий поділитися з вами своїм досвідом щодо привертання клієнтів. Вважаю, що одним з найефективніших способів є створення власного бренду та будівництво довіри серед клієнтів. Ви повинні бути унікальними і виділятися на ринку. Крім того, активне використання соціальних медіа та налагодження контакту зі своєю аудиторією також дуже важливі кроки. Докладніше про ці питання можна почитати у статті як залучити клієнтів. В свій час вона мені добре допомогла зібрати інформацію до купи та почати діяти.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Пятница, 28 Апреля 2023, 18:53 | Сообщение # 3 |
 Подполковник
| Створення бренду та будівництво довіри — це дійсно важливі кроки. Також, я звертаю увагу на креативне мислення та використання нестандартних підходів. Наприклад, я одного разу організував конкурс на своєму блозі, де виграшем була безкоштовна консультація або знижка на послуги. Це допомогло мені привернути увагу та підвищити зацікавленість потенційних клієнтів. Крім того, не забувайте про мережевість і співпрацю з іншими бізнесами. Взаємне рекомендування може привести до нових клієнтів, тому важливо побудувати партнерські відносини. Останнім часом я також використовую відео-контент для привертання уваги. Створюю короткі та цікаві відео, які надихають та розповідають про мої послуги. Загалом, це тільки кілька порад з мого багатолітнього досвіду, але сподіваюся, що вони стануть вам у пригоді. І не забувайте, що кожен бізнес унікальний, тому експериментуйте та шукайте свої успішні методи!
|
|
| |