misterbicips | Дата: Вторник, 15 Августа 2023, 20:28 | Сообщение # 1 |
 Полковник
| Потрібно купити взуття на осінь, я перебуваю в Одесі, чекаю рекомендацій щодо придбання... Осінь скоро, а моє взуття вже зношене. Я не дуже знаюся на модних трендах і брендах. Яке взуття краще обрати для осені? Де в Одесі можна знайти якісне та стильне взуття? Буду вдячний за ваші поради!
|
|
| |
vasya195 | Дата: Вторник, 15 Августа 2023, 20:29 | Сообщение # 2 |
 Сержант
| В Одесі великий ринок, де є взуття на осінь! Також ти можеш відвідати Одеський Торговий Центр "Котовського", там є кілька бутіків із вишуканим взуттям. Також варто заглянути до магазинів на Дерибасівській – це популярне місце для шопінгу. Якщо хочеш якісні шкіряні моделі, то зверни увагу на бренди ECCO та Clarks, вони чудово підійдуть для осінніх дощів.
|
|
| |
misterbicips | Дата: Вторник, 15 Августа 2023, 20:31 | Сообщение # 3 |
 Полковник
| Дякую за поради, але, чесно кажучи, я все одно відчуваю замішання. Мені здається, що це все складно та заплутано. Можливо, ви можете дати мені ще конкретніші напрямки? Наприклад, на що звернути увагу під час вибору взуття? І як не помилитися із розміром?
|
|
| |
Levchenko | Дата: Вторник, 15 Августа 2023, 20:32 | Сообщение # 4 |
 Полковник
| Звичайно, я готовий допомогти тобі з цим! В Одесі є чудовий магазин взуття Vitto Rossi https://vittorossi.ua/ua/odessa/ вони пропонують стильні та якісні моделі, що ідеально підходять для осені. Ти можеш відвідати їхній сайт і ознайомитися з асортиментом взуття вже зараз. Одним із плюсів магазину є те, що вони мають як шкіряну взуття, так і варіанти з водонепроникними матеріалами, що важливо в осінній період. Так що не пропусти можливість знайти ідеальну пару взуття для осені у магазині Vitto Rossi в Одесі!
Сообщение отредактировал Levchenko - Вторник, 15 Августа 2023, 20:35 |
|
| |